Excellence is an attitude.

Center of Excellence richt zich op kwaliteit en resultaat. Onze service en oplossingen op maat maken van Center of Excellence een betrouwbare partner voor onze klanten in verschillende sectoren.


Dankzij het vertrouwen van onze klanten en een toegewijde inzet groeide Center of Excellence op korte tijd uit tot een gerespecteerd dienstverlener. We geloven sterk in onze visie, erop gericht om elke persoon en elke organisatie zijn maximaal potentieel te helpen realiseren - in harmonie met zichzelf en de omgeving. 


Gedreven door deze visie, dagen we onszelf elke keer weer uit om voor de klant de juiste oplossing te vinden, zodat de klant dichter komt bij zijn doelstellingen.


De kwaliteit van Center of Excellence is erkend door het Vlaams Agentschap Werk en Sociale Economie, evenals door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. Center of Excellence is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Vlaamse KMO-klanten kunnen daardoor genieten van een subsidie voor onze dienstverlening. Vanuit het hoofdkantoor in Aalst, centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar, werkt Center of Excellence in heel Vlaanderen.

Rien Vanyzere, zaakvoerder van Center of Excellence, is Master in de Psychologie (Universiteit Gent) en voltooide bijkomend een opleiding Operational Excellence (Vlerick Management School). Hij volgt momenteel de universitaire opleiding Belgian Olympic Academy (Universiteit Gent, Université catholique de Louvain, BOIC).

Rien deed ervaring op als management consultant met focus op talent management en werkt ook als algemeen directeur van Aalst Sport. Hij doceert Sportmanagement in Aalst.


Naast zijn professionele functie is hij sinds 2011 assistent-scheidsrechter in het

Belgische betaald voetbal, sinds 2014 ook internationaal. Met Europese wedstrijden op onder meer Borussia Dortmund, Sint-Petersburg, Inter Milaan, Arsenal….behoort hij al vele jaren tot de top van de Belgische officials. Rien zetelt ook in de Raad van

Bestuur van Sportwerk Vlaanderen.